Dobrodošao na čarobnjaštvo. Ako si član molimo te da se uloguješ, a ukoliko si nov/a, molimo te da se registruješ na forum.

SREĆNO FORUMAŠENJE

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Phoebe Halliwell taj Sre Jan 27, 2010 5:21 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
Ime: Phoebe Halliwell
Godina: 25
Slika:
Moć:Levitacija
Tip: Vestica
Šta volite, a šta ne: Volim magiju, Mrzim zlo....
O vama: Majka normalka,Otac carobnjak.....saznala sam da sam vestica pre 3 godine....i obozavam to.... nikom nisam rekla da imam moci... Very Happy
Status naloga:PrihvaćenPoslednji put izmenio Djina dana Čet Jan 28, 2010 6:07 am, izmenio ukupno 2 puta (Razlog : Moć:Levitacija Tip: Vestica Šta volite, a šta ne: Volim magiju, Mrzim zlo.... O vama: Majka normalka,Otac carobnjak.....saznala sam da sam vestica pre 3 godine....i obozavam to.... nikom nisam rekla da imam moci... :) Status naloga:Prihvaćen)

Pogledaj profil korisnika

2 Čini taj Sre Jan 27, 2010 6:54 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
ČINI


Domaći zadatak

1.Izmislite čin da oduzmete moći demonu
vode(1-2 strofe)
2.Napišite kratak sastav na temu MOJA PRVA
ČIN
3.izmislite čin koja će duplicirati vaše


1.IZMISLITE ČIN DA ODUZMETE MOČI DEMONU VODE:

Moći tvoje kroz vodu nestaće
U ovoj noći nek budu moje
Kako rekoh, tako nek bude.

2.NAPIŠITE KRATAK SASTAV NA TEMU MOJA PRVA ČIN:

Pa sedela sam u kaficu sa drustvom, zezali se .... i tako.... i onda sam videla jedu devojcicu koja je imala najlepse starke koje sam videla i onda sam smislila sledece čini:

Što je tvoje ,biće moje
sad ili nikad
želim te patike

3.IZMISLITE ČIN KOJA ĆE DUPLICIRATI VAŠE MOĆI:

U ovom danu i noći
Prizivam drevne moći,
Da bi mi pomogle
U dupliciranju mojih moći.[center]Poslednji izmenio Djina dana Sre Jan 27, 2010 7:23 am, izmenjeno ukupno 1 puta

Pogledaj profil korisnika

3 NAPICI... taj Sre Jan 27, 2010 7:19 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
NAPICILEKCIJA

LEKOVITI NAPITAK:
sipajte samleveni rog jednoroga u prokljucano vino i med. Servirajte dva puta dnevno po jednu supenu kasiku.

NAPITAK ZA MUDROST:
Uzmite zmijsku krv,malu kolicinu i dodajte tri vlasi koje ste iscupali izmedju sove...

LJUBAVNI NAPITAK:
Stavite vlas voljenje osobe u bocicu sa uljem uzetim iz srca zmije...

Pogledaj profil korisnika

4 Re: Phoebe Halliwell taj Sre Jan 27, 2010 7:24 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
NAPICI


II LEKCIJA
1.Navedite mi imena nekih eliksira.
2.kako biste vi smućkali neki elixir.

1. Al-Ikseer, ξήριον, medicinski prah....

Pogledaj profil korisnika

5 Re: Phoebe Halliwell taj Sre Jan 27, 2010 9:19 am

salkal32

avatar

Administrator
Administrator
Ocjene su 4-4-3

Pogledaj profil korisnika http://www.carobnjastvo.com

6 Re: Phoebe Halliwell taj Sre Jan 27, 2010 1:00 pm

Djina

avatar

Profesor
Profesor
ISTORIJA MAGIJE

DOMAĆI ZADATAK:
1.Izmislite i vi neku legendu kao sto je ova gore(mora biti o nastanku svijeta)
2.Napisite nesto o magiji, ocekujem 6-9 rečenica
1. Na početku našeg sveta svemir je izgledao kao jedno ogromno jaje. Unutra je bilo vrlo mračno, a nije bilo ni istoka, juga, severa, ni zapada. Međutim, u ovom jajetu se začeo jedan veliki heroj po imenu Pan Gu.

Pan Gu je u jajetu boravio osam hiljda godine. Jednog dana, najzad se iz dubokog sna probudio. Otvorio je oči, ali svugde je bilo mračno i vruće, čak mu je bilo teško da diše. Pan Gu je hteo da ustane, ali ljuska jajeta ga je čvrsto stezala, te nije mogao čak ni nogu da ispruži. Pan Gu se naljutio i uzeo ogromnu čarobnu sekiru koja je nastala isto kad i on. Svim snagama je zamahnuo sekirom, i uporedo sa strašnim jakim zvukom, ogromno jaje je naprslo. One lake stvari su počele da se podižu na više i najzad su postale nebo, a druge teške stvari su potonule i postale zemlja.

Pan Gu je podelio nebo i zemlju, i zbog toga je bio veoma radostan. Međutim, bojao se da se nebo i zemlje ponovo ne spoje, pa je odlučio da nosi nebo na glavi a zemlju da lupa nogama.

Pan Gu je bio heroj sa čarobnim sposobnostima. On je mogao da raste svaki dan po devet puta. Uporedo sa njegovim rastom, nebo se svakoga dana podizalo i zemlja se debljala. Tako je prošlo 18 hiljada godina, Pan Gu je postao gigant sa visinom od 90 hiljada kilometara. Posle toga, još je prošlo bezbroj godina, nebo i zemlja su postali stabilni i nisu se mogli ponovo spojiti. Pan Gu najzad nije morao više da se brine o tome. Međutim, da bi podelio nebo i zemlju, ovaj heroj je upotrebio svu snagu, te nije mogao da više drži svoje ogromno telo, i počeo je da pada.

Pre smrti, Pan Gu je doživeo velike promene. Njegovo levo oko je postalo u sunce, desno mesec, posledniji dah se pretvorio u vetar i oblake, a posledniji glas u grom. Kosa mu se pretvorila u zvezde, ruke i noge u planine, krv u reke i jezera, koža u cveće, zubi i kost u zlato, srebro i druge rude......i tako je nastao naš svet.


2.Магија је ријеч грчког поријекла и значи чаролија, чаробњаштво. По народном вјеровању отприлике представља појаву када смртна бића чине чуда коришћењем натприродних сила или уз помоћ натприродних бића.
Вјеровање у магију се развило у Халдеји, југоисточном дијелу Месопотамије, а преко Персије и Египта раширило се на запад.
Магија обухвата бијелу и црну магију. Бијелом магијом се наводно уз помоћ добрих духова може отклонити болест, урок, клетва, или се може придобити срећа, љубав, новац, и сл. Уз помоћ црне магије, призивају се духови зла како би се изазвала несрећа, бацио урок или клетва и сл.
Људи који практикују магију називају се магови, односно чаробњаци и чаробнице. Такође се каже и вјештаци и вјештице , а понекад и чудотворци и друго. Од тих ријечи води поријекло и ријеч вјештичарење, која означава магијске радње. У коријену ових трију ријечи налази се придјев вјешт.

Pogledaj profil korisnika

7 Re: Phoebe Halliwell taj Sre Jan 27, 2010 1:06 pm

salkal32

avatar

Administrator
Administrator
Ocjena 5

Pogledaj profil korisnika http://www.carobnjastvo.com

8 Re: Phoebe Halliwell taj Sre Jan 27, 2010 1:09 pm

Djina

avatar

Profesor
Profesor
ISTORIJA MAGIJE II LEKCIJA

1.Sta je magično ogledalo?
2.Da bi amajlije imale veliku snagu,sa čime su se morale ispisivati?
3.Ako se amajlija radi na papiru,koje boje mora biti papir?
4.Kakva amajlija se stavlja da visi kroz rupicu dugmeta i slično?
5.Gde veruju u moć mača?


1.Magično ogledalo je instrument pomoću kojeg su se štitili od uroka, crne magije, odnosno protiv zla, smrti i bolesti. U Kini su vjerovali da snaga i moć demona znatno se smanji ukoliko se taj demon ili grupa demona ugleda u magičnom ogledalu, čak vlasniku tog ogledala ne mogu učiniti ništa.
2.Amajlija ili amajlije da bi imale veliku snagu morale su se ispisivati sa perom napravljenim od breskvinog drveta a boja koja je korištena je crvena (crveni cinober). Po njihovom vjerovanju a i iskustvu, te amajlije su toliko jake da ne samo da pobeđuju zle duhove nego pobeđuju i zločeste životinje i ljude.
3.Amajlija ako se radi na papiru onda papir mora biti crvene ili žute boje. Ponekad se na tom papiru crtaju i oblikuju osobni idoli sa poznatim njihovim gromovitim pismom.
4.Ovakva amajlija obično se stavlja da visi kroz jednu rupicu dugmeta ili stavlja u crvenu torbicu ili čak zalepi na vrata ili krevet gde spavamo. Ponekad svoju amajliju zapale, a pepeo mešaju sa čajem ili vodom, te piju. Na taj način žele da simbolika i snaga te amajlije u potpunosti zagospodari sa celim telom.
5.U Kini veruju i u moć mača. Mač napravljen od novčića može se koristiti u svim magičnim ritualima. Osobito je jak mač napravljen od dudovog drveta. S tim mačem mogu se pobediti i zli magičari.

Pogledaj profil korisnika

9 Re: Phoebe Halliwell taj Sre Jan 27, 2010 1:22 pm

Djina

avatar

Profesor
Profesor
I LEKCIJA-UVOD U MAGIČNA BIĆA-ČUDOVIŠTOLOGIJU

Domaći

1.Razvrstajte: Jednorog,
nu, himera kraken, hipokamp, levijatan, feniks, šestonogi daždevnjak, jeti,
divoslon, Zmaj, Baku, Pijetlozmaj, bazilisk u vazdušnu, kopnenu i vodenu kategoriju.


2.Potrudite se da
nađete nešto o građi jednoroga(tijelo-ne unutrašnjost), ukoliko ne uspijete, zamjena zadatka vam je da mi nađete nešto o feniksima.1.Jednorog-kopnena,Nu-kopnena,Himera kraken-vodena,kopnena,Hipokamp-vodena,Levijatan-vodena ,Feniks-vazdusna ,Sestonogi dazdevnjak-vodena,kopnena,Jeti-kopnena,Divoslon-kopnena,Zmaj-vazdusna,kopnena ,Baku-kopnena,Pijetlozmaj-kopnena,vazdusna ,Bazilisk-kopnena.

2.Njegov je mitoloski izgled ovakav: belo ili zagasito zuto krzno, vitko misicavo telo, kratka razigrana griva, hitrina i cilost u pokretima i, ono najvaznije, poduzi uvrnuti rog koji izrasta iznad ociju...

Kada bi uistinu na nasoj planeti ziveli jednorozi, oni bi verovatno na nas ostavljali veoma prijatan utisak. Elegantna zivotinja laganog hoda, vitkog tela, duge grive, ponosita vrata, plemenitih krupnih ociju. Hitra i neukrotiva.


FENIKS


Ptica feniks dospela je u grčke i rimske mitove iz Egipta. Tamo se zvala „boinu“ (čaplja), a kako je boravila uz močvare, stari Egipćani su smatrali da je rođena iz vode, na koju su gledali kao na prapočetni element, i to sama od sebe, slično kao što se samo od sebe, prema njihovim shvatanjima, rodilo i sunce. Povezivanjem tih elemenata nastalo je verovanje da je ta ptica jedno od otelotvorenja sunca koje nakon vladanja svetom umire i uvek se iznova rađa, pojavljujući se u blještavoj svetlosti zore. U složenim egipatskim shvatanjima vlast sunca (a tako i kralja, čak i umrlog) obnavljala se u tridesetogodišnjim ciklusima, koji su simbolizovali ljudski vek. Iz boinua razvio se feniks Grka i Rimljana. Smatrali su ga pticom koja je imala čudesnu moć da se svakih pet stotina godina u svom gnezdu spali, a iz pepela ustaje podmlađena za novi život. Tako je postala simbol uskrsnuća, koje su primili i Hrišćani.
Postoje mnogi opisi ove legendarne ptice koja nikad nije bila viđena. Neki smatraju da je feniks prvobitni primer stvari koje se ne mogu videti (kao što je npr. Bog) već se samo mogu razumeti preko njihovih imena ili atributa. Neki opisuju feniksa kao pticu veličine orla; jednu polovinu tela čini orao a drugu polovinu fazan. Drugi kažu da feniks nalikuje čaplji, a treči da je ona zbir najlepših delova tela svih ptica sveta. Njeno ime potiče od grčke reči koja označava crvenu boju, jer se feniks vezuje za vatru i sunce. Opisan je kao zlatna ili šarena ptica. Neki kažu da feniks nikada ne jede. Drugi kažu da on samo pije jutarnju rosu. Mnogi veruju da ova ptica živi sama u Arabiji ili Etiopiji. Ali se svi slažu da je to ptica ogromne lepote.

Pogledaj profil korisnika

10 Re: Phoebe Halliwell taj Sre Jan 27, 2010 1:26 pm

salkal32

avatar

Administrator
Administrator
5 i 5

Pogledaj profil korisnika http://www.carobnjastvo.com

11 Re: Phoebe Halliwell taj Sre Jan 27, 2010 2:40 pm

Djina

avatar

Profesor
Profesor
ČAROBNJAČKA RADIONICADomaći zadatak:
1.Nađite po jednu sliku od svih gore navedenih kategorija za čarobnjake
2.Napišite šta biste vi još dodali u svoje radionice


Jedino bi stavila neke zabavne magijske stvari kao sto su neke magijske igre ili gledanje u tarot karte Wink

Pogledaj profil korisnika

12 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 12:41 am

salkal32

avatar

Administrator
Administrator
brawo 5

Pogledaj profil korisnika http://www.carobnjastvo.com

13 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 5:58 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
MERLINOV TEST ZA
ČAROBNJAKE


Domaći:


1.nađite sve što
znate o Merlinu, i neka to bude vas rad, neću tolerisati vikipediju i ostalo.
Ovo je jedno pismo od MERLINA:

"Proslo je hiljadu godina otkako je mene,Merlina,mocnog carobnjaka,magijska zastitinica Brita i mudrog izumitelja carobnog maca Eskalibura,zatocila u hrast za sva vremena lukava carobnica Vivijen,koju neki zovu Nimue. Hiljadu godina od vremena kada je carobnjastvo postajalo u svom pravom obliku, jer tajna znanja sve vise padaju u zaborav.
Danas,vecina onih sto sebe nazivaju carobnjacima nisu nista drugo do obicna pacala,nedostojna pominjanja,dok oni koji bi mogli biti najbolji segrti trace vreme na citavu hostiju novostvorenih nauka.Zato sam ovim tragovima magije sto su u meni ostali,ucinio da deo hrasta u kojem sam zatocen pretvorim u knjigu,kako bi se konacno nasao neki segrt koji zasluzuje.Ako prihvatite da postanete moji ucenik i ucite skrivene tajne moje vestine,znate da ce put biti dug i tezak,a nagrada verovatno skromna.Ako osecate da je zadatak isuvise tezak,pozivam vas da ne gurnete moju knjigu u orman ili na prasnjavu policu,vec je prosledite nekom drugu,ko ce mozda konacno krenuti u ostvarenje najveceg dela,a to je proucavanje carobnjastva.

Kako rekoh,neka bude
Merlin - Leta Gospodnjeg 1511. godine."

Pogledaj profil korisnika

14 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 8:01 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
MAGNETIZAM + KAMEN MUDROSTIDOMACI
Napisite koje bi vi sastojke koristili za pravljenje kamena mudrosti i da obrazlozite zasto bas te sastojke...Stavila bih: aluminijum zato sto je lagan,sumpor zato sto se koristi za proizvidnju betona,radijum zbog radioaktivnost,i mozda topaz zbog boje.... Very Happy

Pogledaj profil korisnika

15 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 8:15 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
Herbiologija...
Za domaci zelim da mi nadjete nesto o mandragori..MANDRAGORA


Ta biljka (i njen korijen koji ima formu koja podsjeca na covjeka), ima veliku ulogu u magiji, prvo zbog jakog halucinogenog efekta i cudne (covjekolike) forme! Zbog te cudne slicnosti, nastalo je vjerovanje da Mandragora ima nadprirodne moci iznad covjekove duse i tijela, i ako je analizom dokazano da sadrzina psiho-aktivnih substanci nije veca od gore spomenutih biljaka. U Egiptu, Mandragora je bila visoko cijenjena kod Faraona. Na odorama Faraona cesto se nalazi motiv od ove biljke, a u cvijetnom vijencu koji je pronadjen pored Tut-Anch-Amona-a nadjen su nekoliko upletenih stabljika Mandragore. U procesu protiv Jovanke Orleanke - (Jeanne d’Arc) jedna od tuzbi bila je zbog posjedovanja Mandragore!

Od davnina postoje komplikovani rituali u iskopavanju ove biljke i njenog korijena. Theophrastus pise u 3.vijeku p.n.e. da beraci ove biljke naprave prvo krug u zemlji, i prvo odsijeku stablo od korijena gledajuci prema istoku. Ostatak korijena iskopaju govorci tajne formule i odigraju odredjeno kolo. Dva vijeka ranije, Pithagoras opisuje Mandragoru kao ,,antropomorf’ ili ,,mali covjek". U rimsko doba kada su psiho-aktivne biljke pocele da igraju vaznu ulogu u magiji, u prvom vijeku nove ere, pise Flavius Josephus: da u krajevima oko Mrtvoga mora ima jedna biljka koja nocu siri crvenkasto svijetlo i da se ona sakriva od ljudi. Ali ona se moze otkriti ako se poprska sa urinom ili krvlju od menstruacije.

Takodje opasno je tu biljku licno iscupati iz zemlje, zato je najbolje da to uradi pas, koji ce poslije toga umrijeti"! Mitovi oko Mandragore postajali su sve cudniji, vjerovalo se da prilikom cupanja ova biljka toliko jako vristi, da onaj koji ju cupa mora umrijeti. Kada su u mracnom srednjem vijeku ljudi poceli da sade ovu biljku u Evropi, vjerovalo se da moze samo da raste ispod vjesala gdje urin i sperma od objesenih kaplje. Zato Njemci zovu ovu biljku ,,covjeculjak sa vjesala"!

Godine 1526, engleski botanicar Turner, odbijo je da prizna da ova biljka uvijek ima ljudsku formu i suprostavijo se narodnoj lakovjernosti u vezi prica sa iskopavanjem Mandragore. Od ove biljke koristi se korijen (pored magicne upotrebe) za pravljenje ljekovite masti protiv reume. Za magicne eksperimente uzmite samo pola ili jos manje od male kasicice samljevenog korijena, koji izmijesate sa nekim sokom od voca. Efekat je prijatan, i za kratko vrijeme zapadnete u dugom sanjivom transu. Plodovi-(maline) se ne jedu, jako su otrovne i ako se tvrdi da u okolini Sredozemlja nijesu otrovne, i cak se od njih prave domaci secijaliteti!

Pogledaj profil korisnika

16 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 8:25 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
Amajlije, talismani i drugi magicni predmetiDomaci:


Na osnovu sledećih podataka napisite kako biste napravili
talisman za mudrost i bogatstvo


Nacrtala bih kalajem na safiru simbol bogadstva a to je zlatnik,u sredu bih ponela blavu tkaninu i stavila safir na njega,prizvala bih orla i posula safir prahom od badema i tresnje

Pogledaj profil korisnika

17 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 8:36 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
II-lekcija-Dragocjenosti Britanskog ostrva+prstenovi moći


DOMAĆI
1.izmislite koje bi bile vaših 5 dragocjenosti, i napisite cemu bi one sluzile.
2.Nađite sliku nekog začaranog prstena

I
1.AMAJLIJA za zastitu
2.FAMILIJARI za donosenje boljih odluka
3.KRISTALNA KUGLA za proricanja sudbine
4.RAZNI MAGIJSKI SASTOJCI radi pravljenja napitaka
5.NOZ ATAME za ubijanje demona i ostalih zlih carobnjaka

IIPogledaj profil korisnika

18 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 8:38 am

salkal32

avatar

Administrator
Administrator
5, 5 , 5 i 5

Nije bilo potrebno onoliko opsirno za mandragoru

Pogledaj profil korisnika http://www.carobnjastvo.com

19 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 8:52 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
III lekcija-Feniksi


Domaći:
1. Navedite mi neka poluljudska stvorenja.
2.Napišite mi nešto o sfingama.


1.vukodlaci,vampiri,vendigo,sirene,vestice,demoni,sfinge,kentaur...

2.Sfinga biće je s lavljim tijelom, a ovnovom, sokolovom, jastrebovom ili ljudskom glavom; postoji u egipatskoj i grčkoj mitologiji, a javlja se i u hinduizmu.
Sfingino ime dolazi od grčke riječi Σφιγξ, Sphigx, [Sphinx], izvedene od glagola σφιγγω, sphiggo, [sphingo] = "zadaviti". Naime, u grčkoj mitologiji govori se da bi zadavila svakoga tko nije znao rješenje njezine zagonetke.Prvo se javlja u Egipćana u Staroj Državi, a potom je preuzeta i u grčku mitologiju. Grci su je prikazivali na slikama na vazama i reljefima kako stoji, za razliku od ležeće egipatske s različitim licima ili muškim licem, i to kao krilatog lava sa ženskom glavom ili pak kao ženu s lavljim šapama, pandžama i prsima, a zmijskim repom i orlovim krilima.U grčkoj mitologiji postojala je samo jedna sfinga, demon uništenja i nesreće. Prema Heziodu[1] bila Ehidnina i Ortova, prema Apolodoru[2] Ehidnina i Tifonova kći, a prema Pauzaniju[3] Lajeva je kći.
Hera (ljuta na Tebance jer nisu kaznili Laja koji je oteo Hrizipa iz Pise), Ares (zato što je Kadmej ubio njegova sina zmaja[4]), Dioniz[5] ili Had[6], ovisno o izvorima, poslali su Sfingu iz njezine domovine Etiopije[7] (Grci su se sjećali Sfingina strana porijekla: Etiopija je bio naziv za daleke zemlje, pa se tako to odnosi i na Egipat, gdje je Sfinga bila muško biće, prikaz faraona ili boga Sunca). u Tebu. Prema drugim izvorima[8] bila je jedna od Kadmejovih kćeri koju su izludjeli i koja je pretvorena u čudovište.

Pogledaj profil korisnika

20 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 8:56 am

salkal32

avatar

Administrator
Administrator
5

Pogledaj profil korisnika http://www.carobnjastvo.com

21 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 8:58 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
HVALA PUNO....A RECITE MI KAKO SE DOBIJAJU POENI Very Happy

Pogledaj profil korisnika

22 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 9:04 am

salkal32

avatar

Administrator
Administrator
Pa bilo je u jednom broju haliwel magazina

OCJENA 5 donosi 3 poena
OCJENA 4 donosi 2 poena
Ocjena 3 donosi 1 poen

Pogledaj profil korisnika http://www.carobnjastvo.com

23 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 9:05 am

Djina

avatar

Profesor
Profesor
a jel meni to pise.... ne znam kako to ide...i jos nesto...kojim danima imamo spijunologiju Very Happy

Pogledaj profil korisnika

24 Re: Phoebe Halliwell taj Čet Jan 28, 2010 9:07 am

salkal32

avatar

Administrator
Administrator
Sada cu to da dodam u raspored

Pogledaj profil korisnika http://www.carobnjastvo.com

25 Re: Phoebe Halliwell taj Sub Jan 30, 2010 2:13 am

Gost

avatar

Gost
Spijunologija : 3

Sponsored content


Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
          Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi bezplatan blog