Ekipa

Salkal32- Glavni admin Alyssa Milano- Admin Djina- Moderator Nhjufy- Moderator

Banner

Ukoliko želite da širite reč o forumu, to možete učiniti ovim banerom

Dobrodošli na Čarobnjaštvo

Čarobjnaštvo je sajt baziran na filmu Harry Potter i seriji Charmed. Osnovan je od strane SALKAL32. Na forumu se možete upisati u školu magije, takmičiti se u raznim takmičenjima, ići u Magicland(grad na forumu). Da biste uvek bili u toku, napravili smo i Halliwell magazin u kojem imamo sažete sve informacije iz magičnog sveta.

Ukoliko ste novi član preporučujemo vam da se upišete u školu magije, i pridružite se jednom od 4 razreda. Da biste dopunili postove u našem P3 klubu postoje razne igre za koje ćete možda biti zainteresovani.

Forum posjeduje oficijalni sajt na kojem se nalaze neke uobičajene informacije. Pored običnog sajta imamo i flash site na kojem možete naći mnoge zanimljive sadržaje. Kao dodatak radi informacija napravili smo i naš lični toolbar.

Novosti
Ovo je forumska HTML stranica. Napravili smo je radi elegancije foruma, u nadi da ćemo tako privući više članova. Originalnu stranicu kodirao je WLAJKY, a ovu je preradio SALKAL32.
Halliwell magazin ima nova izdanja. Dosadašnja izdanja su obuhvatala samo ponešto ukratko napisano o forumu, a nova izdanja su poboljšana u izgledu i obuhvataju novosti iz celog magičnog sveta.
Na forumu imamo zasnovanu stranicu na kojoj se nalaze baneri naših partnera. Možete posetiti njihove forume, i kako biste nam pomogli, možete se predstaviti da ste za njih saznali pomoću foruma Čarobnjaštvo.
serbianforum.info